Loading...
November 22, 2014#

TV Conversation: IMC, Yedikule Gardens and productive landscapes on ‘Ne Yiyorsak Oyuz’

3Myself and Yıldız Salman were invited to ‘Ne Yiyorsak Oyuz‘, Defne Koryürek’s program on IMC TV, to converse about recent developments and our work at Yedikule Gardens Protection Initiative.

Here is the link to the conversation.

Below you will find, Slow Food, Fikir Sahibi Damaklar‘s description of the content of the talk on the Yedikule Gardens campaign page:

“Üretken bir peyzaj, yenilebilir bir bahçe, başka bir dünya…

27 Kas 2014 — Geçen hafta sonu imc tv’de yayınlanan Ne Yiyorsak Oyuz’un konukları Yedikule Bostanları Girişimi’nden Aslıhan Demirtaş ve Yıldız Salman’dı. Yedikule Bostanları hem civar halkın yaşamının parçası bir yeşil alana dönüşür, hem de bostan vasfını nasıl korur, onu anlattılar. Yani üretken bir peyzajın, yenilebilir bir bahçenin ve dolayısıyla bambaşka bir dünyanın nasıl oluşturulabileceğini.. Lütfen seyredin, sunulan alternatif ilham verici. büyük keyif alacaksınız:

http://www.dailymotion.com/video/x2ayg1l_ne-yiyorsak-oyuz-yedikule-bostanlari-22-kasim-2014_tv?start=9

Size bu mektubu yazdığımız saatlerde kampanyamız 10 bin imzaya ulaşamak üzere! demek ki sayenizde 10 bin mektup gitti muhataplarımıza! Yaşasın! Sahiden de ya-şa-sın! Ama daha çok gitsin istiyoruz. Biz çoğalalım, sesimiz çoğalsın… daha iyi, daha adil ve daha temiz bir çözüm yolunda talebimiz duyulsun istiyoruz.

Slow Food, Fikir Sahibi Damaklar”

Comments are closed.